Spuitkurk

In de wereld van de gevelbekleding wint spuitkurk meer en meer aan vertrouwen en aanhang. Daarom bieden we u graag deze unieke producten aan, op basis van kurkgranulaten. Met hun isolerende, waterafstotende en flexibele eigenschappen zorgen ze voor een innoverende aanpak van ieder project!

MM: Kleuren gemaakt in een mengmachine – KK: Zie kleurenkaart – APPAEA: Verf met bestanddelen tegen de vorming van schimmel en groenaanslag.

  • Super by kolmer
    12kg. KK
    1kg/m2
    Een emulsie van kurkgranulaten beter bekend als spuitkurk. Bestaande uit 96% kurkgranulaten. Een gevelafwerking met verschillende goede eigenschappen die kurk te bieden heeft: Isolerend, waterafstotend, flexibel, etc. Voor professioneel gebruik.

Partner in spuitkurk-toepassingen

Op zoek naar een bedrijf dat spuitkurk kan plaatsen? Wij werken nauw samen met Iso-Kurk, uw partner in spuitkurktoepassingen. De vernieuwde manier van gevelbekleding, dat is spuitkurk. Een natuurlijk, duurzaam en ecologisch product, dat een ideale vervanger vormt voor traditionele systemen voor gevelbekleding. Naast het geven van een nieuwe look aan uw gevel werkt het immers ook isolerend; spuitkurk kent namelijk een hoge thermische isolatiewaarde voor zijn beperkte dikte. Iso-Kurk werkt bovendien enkel met kwalitatieve en duurzame producten om u zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen.
Iso-Kurk

 

Wilt u professioneel advies?

Philippe helpt u graag verder

Contacteer ons of

+32 479 23 49 87
+32 473 55 33 46

Van voorbereiding tot afwerking,
een perfecte partner

kwaliteit

hoogstaande
Kwaliteit

Bij Kolmer werken we uitsluitend met zorgvuldig uitgekozen producten van hoogstaande kwaliteit. Enkel zo kunnen we u een perfect eindresultaat garanderen, iedere keer weer.

aanbod

uitgebreid
aanbod

Maak kennis met ons uitgebreide gamma, gaande van binnen- & buitenmuurverven, lakken, vernissen en vloercoatings tot een industriële lijn. Vind zo het product dat bij u past!

begeleiding

Professionele ondersteuning

Vragen of problemen? Met een team van bekwame vakmensen staan we steeds voor u klaar met professioneel advies op maat! Contacteer ons voor meer info of vragen.

 

Kolmer Paints België

Klein- & groothandel in verfproducten

Als Belgische afdeling van Kolmer Industrias steunen we op meer dan 80 jaar ervaring in verfproductie. Ooit begonnen als kleine verfproducent in het centrum van Granada (Spanje), is Kolmer nu gekenmerkt door een sterke groei op alle vlakken: productie, innovatie, R&D en human resources.

Dit leidde tot waar we nu staan: 26.000 m2 productie, een internationaal merk en een naam die garant staat voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Deze kwaliteit kunnen we u blijven garanderen door het intern kwaliteitsproces AMBIKOL.