Specials

Mag het iets meer zijn? Graag zetten we enkele sublieme en innovatieve producten voor u in de kijker! Gaande van tegellak voor make-overs van badkamers en keukens tot verf die oplicht in het donker, deze specials zijn stuk voor stuk unieke producten!

MM: Kleuren gemaakt in een mengmachine – KK: Zie kleurenkaart – APPAEA: Verf met bestanddelen tegen de vorming van schimmel en groenaanslag.

 • Kolman tegellak
  750ml. MM
  8-12m2/l
  Speciaal ontwikkeld voor de hechting op gladde ondergronden zoals keramische tegels, glas, etc. Hierdoor ideaal voor de make-over van badkamers en keukens. Gemakkelijk en snel.
 • Polyurethaan monocomponent op waterbasis
  5kg, 12kg. Wit, grijs & rood
  3-9m2/kg
  Dit is een membraan, geschikt voor het waterdicht maken van verschillende ondergronden zoals daken, terrassen, etc. Zeer goede hardheid, ademend en zeer flexibel.
 • Vloerverf op basis van chlororubbers
  750ml, 4l. Wit, geel, rood
  8-10m2/l
  Lakverf op basis van clororubber en speciale harsen. Het zorgt voor een semi-matte afwerkingslaag met een extreme hardheid. Het is zeer slijtvast en resistent tegen chemicaliën.
 • Kolman fosforecente verf
  1l. Fosforescerend groen
  5-8m2/l
  Watergedragen verf met lichtgevende pigmenten die oplichten in het donker. Kan gebruikt worden voor speciale signalisatie van bv nooduitgangen, gevaren zones etc.

Wilt u professioneel advies?

Philippe helpt u graag verder

Contacteer ons of

+32 479 23 49 87
+32 473 55 33 46

Van voorbereiding tot afwerking,
een perfecte partner

kwaliteit

hoogstaande
Kwaliteit

Bij Kolmer werken we uitsluitend met zorgvuldig uitgekozen producten van hoogstaande kwaliteit. Enkel zo kunnen we u een perfect eindresultaat garanderen, iedere keer weer.

aanbod

uitgebreid
aanbod

Maak kennis met ons uitgebreide gamma, gaande van binnen- & buitenmuurverven, lakken, vernissen en vloercoatings tot een industriële lijn. Vind zo het product dat bij u past!

begeleiding

Professionele ondersteuning

Vragen of problemen? Met een team van bekwame vakmensen staan we steeds voor u klaar met professioneel advies op maat! Contacteer ons voor meer info of vragen.

 

Kolmer Paints België

Klein- & groothandel in verfproducten

Als Belgische afdeling van Kolmer Industrias steunen we op meer dan 80 jaar ervaring in verfproductie. Ooit begonnen als kleine verfproducent in het centrum van Granada (Spanje), is Kolmer nu gekenmerkt door een sterke groei op alle vlakken: productie, innovatie, R&D en human resources.

Dit leidde tot waar we nu staan: 26.000 m2 productie, een internationaal merk en een naam die garant staat voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Deze kwaliteit kunnen we u blijven garanderen door het intern kwaliteitsproces AMBIKOL.