Muurverf

Een accentmuur in uw woning creëren? Of de buitenkant van uw hele huis van een nieuw likje verf voorzien? Wat de omvang van uw project ook is, wij geloven dat de juiste muurverf u al een hele eind op weg helpt! Van voorbereiding tot afwerking, dankzij onze kwalitatieve muurverven bekomt u iedere keer weer een subliem eindresultaat.

MM: Kleuren gemaakt in een mengmachine – KK: Zie kleurenkaart – APPAEA: Verf met bestanddelen tegen de vorming van schimmel en groenaanslag.

Voorbereiding

 • Kolman outdoor filler
  Vulmiddel voor buitengebruik. Zeer goede vulkracht. Eenvoudig te gebruiken. Zeer goed uitzettings-vermogen.
 • Kolman plastic putty
  Watergedragen vulmiddel geschikt voor het vullen van scheuren en barsten. Kant-en-klaar, zeer goede vulcapaciteit.

Grondlaag

 • Kolman fixerende primer
  5l, 8l, 20l
  3-7m2/l
  Kleurloze drenklaag voor het fixeren van poreuze ondergronden en ondergronden in zeer slechte staat. Zowel binnen- als buitengebruik. Solvent gebaseerd.
 • Kolplats acrylaat vernis
  750ml, 20l
  6-11m2/l
  Watergedragen vernis op basis van acrylaatcopolymeren. Een kleurloze fixerende drenklaag. Geschikt voor het overschilderen met de meeste dispersieverven.
 • Kolman anti-carbonatie primer
  4l, 15l
  4-16m2/l
  Watergedragen dekkende grondlaag op basis van polysyloxaan. Licht wit gepigmenteerd. Excellente anti- carbonatatie eigenschappen. Ademend.

afwerking

 • Kolplats smooth stone
  750ml, 4l, 12l. APPAEA
  7-14m2/l
  Zeer kwalitatieve zijdeglansverf op basis van acrylaat-copolymeren. Waterdicht, ademend en zeer goede kleurvastheid. Verkrijgbaar in een waaier kleuren die beter resistent zijn tegen uv-straling.
 • Kolman rugged stone
  MM lichte kleuren
  1-1,84m2/l
  Op basis van acryl-copolymeren. Zeer goede dekking en kleurvastheid. Ademend en waterdicht voor gevels waar reliëf en structuur gewenst zijn.
 • Kolman Silicate stone
  MM lichte kleuren
  6-7m2/l
  Geproduceerd op basis van aangepaste anorganische binders en waterafstotende elementen. Zeer goede bescherming en waterresistentie. Zeer goede hechting en dampopen. “lotus blossom” effect tegen water.
 • Kolpint facade
  MM lichte kleuren
  1-1,84m2/l
  Deze verf is speciaal ontwikkeld voor buitenmuren. Het heeft een zeer goede resistentie tegen weersomstandigheden en een zeer goede afwasbaarheid. Verkrijgbaar in een speciale waaier kleuren die beter resistent zijn tegen uv-straling.

Wilt u professioneel advies?

Philippe helpt u graag verder

Contacteer ons of

+32 479 23 49 87
+32 473 55 33 46

Van voorbereiding tot afwerking,
een perfecte partner

kwaliteit

hoogstaande
Kwaliteit

Bij Kolmer werken we uitsluitend met zorgvuldig uitgekozen producten van hoogstaande kwaliteit. Enkel zo kunnen we u een perfect eindresultaat garanderen, iedere keer weer.

aanbod

uitgebreid
aanbod

Maak kennis met ons uitgebreide gamma, gaande van binnen- & buitenmuurverven, lakken, vernissen en vloercoatings tot een industriële lijn. Vind zo het product dat bij u past!

begeleiding

Professionele ondersteuning

Vragen of problemen? Met een team van bekwame vakmensen staan we steeds voor u klaar met professioneel advies op maat! Contacteer ons voor meer info of vragen.

 

Kolmer Paints België

Klein- & groothandel in verfproducten

Als Belgische afdeling van Kolmer Industrias steunen we op meer dan 80 jaar ervaring in verfproductie. Ooit begonnen als kleine verfproducent in het centrum van Granada (Spanje), is Kolmer nu gekenmerkt door een sterke groei op alle vlakken: productie, innovatie, R&D en human resources.

Dit leidde tot waar we nu staan: 26.000 m2 productie, een internationaal merk en een naam die garant staat voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Deze kwaliteit kunnen we u blijven garanderen door het intern kwaliteitsproces AMBIKOL.