Muurverf

Een accentmuur in uw woning creëren? Of de buitenkant van uw hele huis van een nieuw likje verf voorzien? Wat de omvang van uw project ook is, wij geloven dat de juiste muurverf u al een hele eind op weg helpt! Van voorbereiding tot afwerking, dankzij onze kwalitatieve muurverven bekomt u iedere keer weer een subliem eindresultaat.

MM: Kleuren gemaakt in een mengmachine – KK: Zie kleurenkaart – APPAEA: Verf met bestanddelen tegen de vorming van schimmel en groenaanslag.

Voorbereiding

 • Kolman filler
  Vuller klaar voor gebruik. Ontwikkeld voor het opvullen van scheuren en barsten of om het even welke oneffenheden. Goed schuurbaar.
 • Plafond en muurprimer
  Watergedragen, dekkende grondlaag op basis van polysyloxaan. Licht wit gepigmenteerd. Excellente anti- carbonatatie eigenschappen. Ademend.

Afwerking

Er zijn drie afwerkingsniveau’s met een verschil in kwaliteit,
gaande van hoog naar laag. Het verschil zit in het aantal m2/l en de afwasbaarheid.

 • Kolplats
  750ml, 4l, 12l. MM
  7-14m2/l
  Verf voor een top-afwerking. Zeer goede afwasbaarheid en witheid. Dekt zeer goed en zorgt voor een maximale bescherming van de muren. Kan voor zowel buiten als binnen gebruikt worden. Wordt aangeraden voor een kwalitatief zeer hoge afwerking. Matte afwerking.
 • Kolman
  750ml, 4l, 12l. MM
  7-12m2/l
  Zeer goede all-round verf. zeer goede witheid en dekkracht kan in een waaier aan kleuren verkregen worden en in verscheidenheid aan hoeveelheden. de beste kwaliteit met een zeer ruim assortiment.
 • Kolmate
  750ml, 4l, 12l. MM
  6-10m2/l
  Verf uitermate geschikt voor interieurafwerking. Beste prijs-kwaliteitsverhouding. Goede witheid en dekkracht. Zeer goede afwasbaarheid. In een zeer grote waaier aan kleuren te verkrijgen.

Wilt u professioneel advies?

Philippe helpt u graag verder

Contacteer ons of

+32 479 23 49 87
+32 473 55 33 46

Van voorbereiding tot afwerking,
een perfecte partner

kwaliteit

hoogstaande
Kwaliteit

Bij Kolmer werken we uitsluitend met zorgvuldig uitgekozen producten van hoogstaande kwaliteit. Enkel zo kunnen we u een perfect eindresultaat garanderen, iedere keer weer.

aanbod

uitgebreid
aanbod

Maak kennis met ons uitgebreide gamma, gaande van binnen- & buitenmuurverven, lakken, vernissen en vloercoatings tot een industriële lijn. Vind zo het product dat bij u past!

begeleiding

Professionele ondersteuning

Vragen of problemen? Met een team van bekwame vakmensen staan we steeds voor u klaar met professioneel advies op maat! Contacteer ons voor meer info of vragen.

 

Kolmer Paints België

Klein- & groothandel in verfproducten

Als Belgische afdeling van Kolmer Industrias steunen we op meer dan 80 jaar ervaring in verfproductie. Ooit begonnen als kleine verfproducent in het centrum van Granada (Spanje), is Kolmer nu gekenmerkt door een sterke groei op alle vlakken: productie, innovatie, R&D en human resources.

Dit leidde tot waar we nu staan: 26.000 m2 productie, een internationaal merk en een naam die garant staat voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Deze kwaliteit kunnen we u blijven garanderen door het intern kwaliteitsproces AMBIKOL.