VERNISSEN

Uw hout perfect beschermen? Met kwalitatieve vernissen op maat! Een vernis vormt een doorzichtige, harde en waterbestendige laag op hout, waardoor dit beschermd wordt tegen vlekken, slijtage, krassen, vocht en UV-straling. Maak uw keuze uit solvent of water gedragen vernissen en zorg voor een goede bescherming van uw houtproject!

MM: Kleuren gemaakt in een mengmachine – KK: Zie kleurenkaart – APPAEA: Verf met bestanddelen tegen de vorming van schimmel en groenaanslag.

Solvent gedragen

 • Kolman syntethisch vernis
  375ml, 750ml, 4l, 20l. MM
  8-12m2/l
  Vernis met uitgestrekte toepassingsmogelijkheid. Zeer mooie glanzende afwerking. Goede hardheid, korte droogtijd. Waterdicht en goed afwasbaar. Geschikt voor bescherming en decoratie van houten oppervlaktes.

Water gedragen

 • Kolman natura vernis binnen
  750ml, 4l. MM
  8-10m2/l
  Speciaal watergedragen vernis voor binnen op basis van speciale harsen en polyurethaan. Zeer goede hardheid en levelling. Geschikt voor elke houtsoort.
 • Kolman natura vernis buiten
  750ml, 4l. MM
  8-10m2/l
  Vernis op basis van speciaal ontwikkelde harsen. Heeft een zeer goede uitharding en een mooie afwerking. Geschikt voor de afwerking van verschillende houttypes.
 • Kolman natura parket vernis
  750ml, 4l. MM
  8-10m2/l
  Geschikt voor het behandelen van houten vloeren. Heeft een zeer hoge uitharding. Zorgt voor een zeer goede bescherming van hout daar waar een sterke uitharding nodig is.

Wilt u professioneel advies?

Philippe helpt u graag verder

Contacteer ons of

+32 479 23 49 87
+32 473 55 33 46

Van voorbereiding tot afwerking,
een perfecte partner

kwaliteit

hoogstaande
Kwaliteit

Bij Kolmer werken we uitsluitend met zorgvuldig uitgekozen producten van hoogstaande kwaliteit. Enkel zo kunnen we u een perfect eindresultaat garanderen, iedere keer weer.

aanbod

uitgebreid
aanbod

Maak kennis met ons uitgebreide gamma, gaande van binnen- & buitenmuurverven, lakken, vernissen en vloercoatings tot een industriële lijn. Vind zo het product dat bij u past!

begeleiding

Professionele ondersteuning

Vragen of problemen? Met een team van bekwame vakmensen staan we steeds voor u klaar met professioneel advies op maat! Contacteer ons voor meer info of vragen.

 

Kolmer Paints België

Klein- & groothandel in verfproducten

Als Belgische afdeling van Kolmer Industrias steunen we op meer dan 80 jaar ervaring in verfproductie. Ooit begonnen als kleine verfproducent in het centrum van Granada (Spanje), is Kolmer nu gekenmerkt door een sterke groei op alle vlakken: productie, innovatie, R&D en human resources.

Dit leidde tot waar we nu staan: 26.000 m2 productie, een internationaal merk en een naam die garant staat voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Deze kwaliteit kunnen we u blijven garanderen door het intern kwaliteitsproces AMBIKOL.