LAKKEN

Een professionele afwerking? Daar zorgen onze lakken voor! Maak uw keuze uit solvent of water gedragen lakken, en vind het product dat het best bij uw project past. Met onze kwalitatieve lakken behaalt u immers altijd een strak resultaat! Ze zorgen niet enkel voor een frisse uitstraling van uw huis of meubel, maar bieden ook nog eens een beschermend effect. De lakken leggen namelijk een dun laagje over de ondergrond, waardoor het materiaal is afgeschermd tegen vuil, water en krassen en zo langer mooi blijft. Klaar voor een subliem resultaat?

MM: Kleuren gemaakt in een mengmachine – KK: Zie kleurenkaart – APPAEA: Verf met bestanddelen tegen de vorming van schimmel en groenaanslag.

Solvent gedragen

 • Kolman Polyurethaan Lak
  375ml, 750ml, 4l. MM
  8-14m2/l
  Polyurethaan lak. Zeer geschikt voor decoratie. Dekt zeer goed en slaat niet geel uit. Droogt zeer snel uit en heeft anti-corrosie werking. Uitermate geschikt voor het lakken van deuren, trappen, etc.
 • Acri-Kolman 2 componenten lak
  750ml, 4l. MM
  10-15m2/l
  Lak gemaakt op basis van 2 componenten akrylaat – polyurethaan harsen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor oppervlaktes die een zeer sterke hechting nodig hebben. Zeer elastisch. Anti-yellowing. Glanzende afwerking.
 • Kolman lak
  125ml, 375ml, 750ml, 4l. MM
  Rendement per laag: 10-12m2/l
  Solvent gedragen lak op basis van speciale alkyde harsen. Zeer goede dekking en glanzende afwerking. Uitermate geschikt voor buiten- afwerkingen.

Water gedragen

 • Kolman Natura
  375ml, 750ml, 4l. MM
  8-12m2/l
  Geproduceerd op basis van acrylische dispersie. Geschikt voor de bescherming van hout, plaaster en ijzer. Zowel binnen als buiten.
 • Kolmerite total
  750ml, 4l. MM
  7-10m2/l
  Watergedragen lak met satijn afwerking. Hecht zich direct op verschillende ondergronden zoals gegalvaniseerd staal, PVC, keramiek, etc. Onderlaag en afwerking in één corrosieresistent product.
 • Kolman tegellak
  750ml. MM
  8-12m2/l
  Speciaal ontwikkeld voor de hechting op gladde ondergronden zoals keramische tegels, glas, etc. Hierdoor ideaal voor de make-over van badkamers en keukens. Gemakkelijk en snel.

Wilt u professioneel advies?

Philippe helpt u graag verder

Contacteer ons of

+32 479 23 49 87
+32 473 55 33 46

Van voorbereiding tot afwerking,
een perfecte partner

kwaliteit

hoogstaande
Kwaliteit

Bij Kolmer werken we uitsluitend met zorgvuldig uitgekozen producten van hoogstaande kwaliteit. Enkel zo kunnen we u een perfect eindresultaat garanderen, iedere keer weer.

aanbod

uitgebreid
aanbod

Maak kennis met ons uitgebreide gamma, gaande van binnen- & buitenmuurverven, lakken, vernissen en vloercoatings tot een industriële lijn. Vind zo het product dat bij u past!

begeleiding

Professionele ondersteuning

Vragen of problemen? Met een team van bekwame vakmensen staan we steeds voor u klaar met professioneel advies op maat! Contacteer ons voor meer info of vragen.

 

Kolmer Paints België

Klein- & groothandel in verfproducten

Als Belgische afdeling van Kolmer Industrias steunen we op meer dan 80 jaar ervaring in verfproductie. Ooit begonnen als kleine verfproducent in het centrum van Granada (Spanje), is Kolmer nu gekenmerkt door een sterke groei op alle vlakken: productie, innovatie, R&D en human resources.

Dit leidde tot waar we nu staan: 26.000 m2 productie, een internationaal merk en een naam die garant staat voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Deze kwaliteit kunnen we u blijven garanderen door het intern kwaliteitsproces AMBIKOL.